Update uitvaartbeleid COVID-19 (coronavirus)

Het is natuurlijk al verschrikkelijk om een dierbare te verliezen, maar deze rare en onduidelijke tijd maakt het allemaal nog wat onprettiger. Juist wanneer je elkaar wil troosten, opvangen, vasthouden, is het op dit moment van curciaal belang dat we fysieke afstand van elkaar houden.

Er zijn verschillende opties, afhankelijk van de uitvaartondernemer, voor een afscheidplechtigeheid. Sinds 16 maart geldt voor de hele uitvaartbranche dat er bij elke afscheidsdienst maximaal 30 personen aanwezig mogen zijn. Dit is inclusief de aanwezige medewerkers. Dit houd in dat alle aanwezigen volgens de overheidsrichtlijn 1,5 meter afstand van elkaar houden.

Meer dan ooit kan een snaar geraakt worden met foto's en muziek.

- Life of Memories

Alternatieven.

Het is een optie om uitvaartdiensten live te streamen. Op deze manier kan iedereen toch op hetzelfde moment afscheid nemen van een dierbare. De uitvaartdienst kan ook worden gefilmd en opgenomen zodat het mogelijk is om de beelden op ieder gewenst moment terug te kijken of te tonen aan personen die niet aanwezig waren. Het organiseren van een herdenkingsdienst kan op een later moment plaatsvinden.

Meer dan ooit kan een snaar geraakt worden met foto’s en muziek. Bij Life of Memories bieden we iets extra’s aan door unieke fotopresentaties te maken voor tijdens de ceremonie. Wij helpen u graag verder om het u ondanks deze bijzondere omstandigheden, zo makkelijk en aangenaam mogelijk te maken. Mooie fotopresentaties tijdens de ceremonie dragen bij aan een mooi en persoonlijk afscheid. Ook is het een dierbare herinnering voor later. Op deze manier hoopt Life of Memories ook de families te ontzorgen.

Alle communicatie vind plaats via videobellen of andere online communicatiemiddelen.

— Life of Memories

Contact opnemen.

In verband met besmettingsgevaar zal al ons contact, dus ook het kennismakingsgesprek, plaatsvinden via videobellen of andere online communicatiemiddelen. Ik kan u bij deze garanderen dat dit absoluut niks af zal doen aan de service die zal worden verleend. Ik hoop dat ik op deze manier iets voor u kan betekenen in deze zware en onrustige tijd.

Twijfel vooral niet om contact op te nemen bij vragen of voor meer informatie.