Algemene vragen

Aanvragen via de mail of telefoon zijn geheel vrijblijvend. De kennismaking en intake om de wensen te bespreken zijn bij de pakketprijs inbegrepen.

Ik vind het heel belangrijk dat het eindproduct aan uw wensen en verwachtingen voldoet. Mocht het zo zijn dat er na de derde correctieronde nog aanpassingen zijn gewenst, dan verwerk ik uw feedback graag voor een meerprijs.

Er zijn mogelijkheden om de video(s) deels vergoed te krijgen. Bij de meeste uitvaart verzekeraars krijgt u, afhankelijk van uw pakket, een vrij te besteden bedrag voor de uitvaart. Voor meer informatie kunt u het beste even contact opnemen met uw eigen verzekeraar.

Korte video’s van 10 tot 15 seconden kunnen ook verwerkt worden. Houd hierbij wel rekening dat er minder foto’s kunnen worden weergegeven.

Voor het gebruik van muziek moeten we kosten afdragen voor de artiest, dat regelen wij en zit al bij de prijs van de film inbegrepen.

Indien gewenst kunnen ook de eventuele andere muziekstukken voor tijdens de uitvaart worden aangeleverd. Geef uw wensen aan mij door en ik zal er alles aan doen om het mogelijk te maken.

Naast de gebruikelijke muziekstukken die gekozen worden voor tijdens de ceremonie zijn er meer mogelijkheden. De opties op het gebied van audio en muziek zijn oneindig. Denk hierbij aan (een fragment van) een lievelingslied, rustgevende natuurgeluiden, maar ook aan een nummer dat u ooit eens hoorde op de radio of televisie wat niet in het muzieksysteem van het crematorium staat. Ook het gebruik van uw eigen muziek behoort tot de mogelijkheden. Ik doe er alles aan om het mogelijk te maken.

U kunt besluiten foto’s in een bepaalde volgorde te laten zien in de presentatie (bijvoorbeeld chronologisch, van jong naar oud). Kiest u hiervoor, dan moet u de foto’s of video’s nummeren beginnend bij 1, dan 2, enzovoort. Als u geen gewenste volgorde aangeeft, dan wordt de volgorde ons bepaald. Als u iets anders wilt dan is dat, in overleg, ook altijd mogelijk.