If dreams don't scare you they're not big enough.

Twee jaar geleden overleed de broer van mijn beste vriendin en een hele goede vriend van mij. Na zijn overlijden heb ik geholpen waar dat kon. We wilden ervoor zorgen dat hij een prachtig afscheid kreeg en besloten dat ik video’s zou maken met daarin allemaal mooie herinneringen.
De video’s werden afgespeeld tijdens de uitvaart tussen de sprekers door. Ondanks het grote verdriet, werd het heel goed ontvangen door iedereen. Doordat de video’s tijdens en vooral na zijn uitvaart van grote steun waren, zag ik in dat dit voor meer mensen van grote betekenis kan zijn. Dankzij deze video’s kunnen we nog altijd – van begin tot eind – terugblikken op zijn leven vol mooie herinneringen.

Meer dan ooit kan een snaar geraakt worden met foto's en muziek.

- Life of Memories

Na 2 jaar.


Na twee jaar wist ik hoe ik het wilde aanpakken. Met grote dank aan Tiesha Wirosono – de persoon achter MADE FOR STORIES, die precies op papier wist te krijgen wat er al twee jaar door mijn hoofd dwarrelde. 

Alle communicatie vind plaats via videobellen of andere online communicatiemiddelen.

— Life of Memories

Contact opnemen.

In verband met besmettingsgevaar zal al ons contact, dus ook het kennismakingsgesprek, plaatsvinden via videobellen of andere online communicatiemiddelen. Ik kan u bij deze garanderen dat dit absoluut niks af zal doen aan de service die zal worden verleend. Ik hoop dat ik op deze manier iets voor u kan betekenen in deze zware en onrustige tijd.

Twijfel vooral niet om contact op te nemen bij vragen of voor meer informatie.